Zeidan klar for Rosenborg

Rosenborg og Malmö er enige om en utlånsavtale for Moustafa Zeidan.

Annonse:

Den offensive midtbanespilleren skrev under på en avtale med Rosenborg i ettermiddag og er med på sin første trening allerede onsdag formiddag.

- Det er fantastisk å komme til Rosenborg. Det er en stor ære å komme hit. Det er en stor klubb med en fantastisk arena og fasiliteter. Jeg har en veldig god følelse, sier Zeidan.

Se intervju med Moustafa Zeidan på vår YouTube-kanal eller i videovinduet nederst i saken.

- En offensiv midtbanespiller

Svensk-palestineren tok Allsvenskan med storm i Sirius før han gikk til seriemester Malmö sommeren 2022. Etter et utlån til Hetta (De Forente Arabiske Emirater) er Zeidan klar for høstsesongen i Rosenborg.

- Jeg føler jeg passer inn i måten laget spiller på. Det er en ung tropp og da kan jeg komme inn med litt erfaring og hjelpe laget, sier Zeidan.

- Jeg er en offensiv midtbanespiller med teknikk og bra spilleforståelse. Jeg kan gjøre mål og assist, smiler Rosenborgs nye nummer fem.

Rosenborg-trener Alfred Johansson er klar på at Moustafa Zeidan kommer med både rutine og kvalitet som vil kunne styrke laget.

- Vi er i en posisjon der vi vil ha inn rutine til laget og vi vil såklart ha inn en dyktig spiller. Vi får inn en spiller som har dokumentert erfaring, kvalitet og målpoeng fra Allsvenskan i Sverige. Der har vi fått inn Moustafa som vi tror kan bidra med både sin kvalitet offensivt, sin rutine og sin personlighet i laget, sier Johansson.

Utlån med kjøpsopsjon

Rosenborgs nye midtbanespiller gleder seg til å komme i gang i Trondheim og avslører at han hørt mye bra om klubben og byen gjennom sin gode venn og lagkamerat i Malmö, tidligere Rosenborg-spiller Stefano Vecchia.

Utlånsavtalen med Malmö strekker seg ut denne sesongen, men det er en mulighet for at overgangen blir gjort permanent.

- Vi har en utlånsavtale med en kjøpsopsjon, så får vi se hvordan det blir når vi nærmer oss jul, sier Rosenborgs sportslige leder, Micke Dorsin.

Annonse fra Eliteserien: