Storseier i RBKs sjette strake på Lerkendal

RBKs monsterform på hjemmebane fortsatte da Haugesund ble sendt hjem med firemålstap.

Alfred Johansson og hans tropp har gjort Lerkendal til et fort igjen og skulle bekrefte dette mot Haugesund. Rosenborg dominerte allerede fra start og kom raskt til noen enorme sjanser. Noah Holm kom til avslutning fra ti meter, men ble blokkert. Returen ble satt over fra Nypan. Også Pereira kom prøvde seg før det hadde gått ti minutter, men avslutningen ble igjen blokkert av Haugesunds forsvarere.

Men etter 12 minutter kom den fortjente scoringen. RBK og Emil Ceide vant ballen høyt og RBKs kantspiller fant Holm som kunne bredside ballen opp i nettaket fra kloss hold! 1-0!

20 skudd før pause

Dominansen skulle fortsette utover i omgangen, en omgang hvor RBK skulle komme til hele 20 skudd totalt. Men det tok litt tid før ketchupen kom ut av flaska. Zeidan, Pereira og Nypan kom alle til store muligheter, men uten å få ballen over streken.

Til slutt var det en nydelig enkeltmannsprestasjon som skulle til. Emil Konrandsen Ceide dro seg inn i 16-meteren og banket ballen opp i nærmeste hjørne! Hans første i RBK-comebacket og 2-0 til pause!

Emil Konradsen Ceide og Noah Holm kunne smile etter hver sin scoring før pause.

Etter en roligere start på andre omgang hvor Haugesund yppet seg litt, så skrudde Rosenborg opp tempoet og kjørte på fremover. Da åpnet rommene seg i Haugesunds 16-meter og Broholm fikk dratt seg inn i god posisjon, men skuddet skrudde i stanga!

Et par minutter senere kom Rosenborg tredje, på vakkert vis. Ballen gikk som et flipperspill mellom RBK-spillerne i gjestenes 16-meter og Sverre Nypan dunket inn 3-0 fra 15 meter!

To spillere skulle få sin debut for Rosenborg på tampen. Noah Sahsah kom inn etter 75 minutter, mens Elias Hovdal Sandrød fikk de siste fem minuttene. En annen som kom inn var Ole Sæter, som bestemte seg for å gjøre det på egenhånd. Han mottok ballen ute ved sidelinja og forserte helt ned til dødlinja hvor han fra spiss vinkel la ballen forbi keeper til 4-0! Rosenborg med sin sjette på rad på Lerkendal!

Rosenborg - Haugesund (2-0) 4-0