Semifinale mot Atletico Madrid

Rosenborg kvinner starter kvalifiseringen til årets Champions League mot Atletico Madrid onsdag 4. september.

Annonse:

Veien til gruppespillet i Champions League starter med en mini-turnering arrangert av Arsenal i London. Turneringen involverer fire lag, hvor det spilles semifinaler onsdag 4.september og finale/kamp om tredjeplassen lørdag 7.september. Rosenborg møter spanske Atletico Madrid i semifinalen onsdag 4.september kl.13:00 (norsk tid).

Rosenborg ankom London mandag ettermiddag og hovedtrener Robin Shroot uttrykker optimisme før onsdagens kamp mot spanjolene. 

– Det er en god mulighet til å teste hvor mye fremgang vi har gjort som gruppe, i en annen sammenheng enn det vi er vant til. Vi går inn i kampen med forventning om at vi har en god sjanse til å vinne og gå videre i turneringen. Selvfølgelig krever det at vi leverer en prestasjon på et ekstremt høyt nivå, men vi har tro på at vi har det potensialet som skal til, sier Shroot før morgendagens kamp.

Kampen mot Atletico Madrid spilles på Meadow Park i Borehamwood, nord i London. Kampstart kl.13.00 (norsk tid) og kampen sendes direkte på adressa.no.

Annonse fra Eliteserien: