Rosenborgs yngste målscorer

15 år gamle Karna Sæther Sødahl ble historisk da hun satt inn kampens første mål og ble Rosenborgs yngste målscorer.

Det var duket for Pride-kamp i det Arna-Bjørnar gjestet Koteng Arena torsdag kveld. Shroot gjorde en endring i startoppstillingen fra forrige kamp og Berre ble erstattet av Sødahl på høyrekanten. Hjemmelaget startet kampen friskt med flere gode sjanser. Først fikk Sødahl avsluttet like til sides for mål i det hun forsøkte et skudd med venstrefoten etter to minutter spilt. Få minutter senere fikk Nautnes hodet på et innlegg fra Dahl, men det ble for enkelt for keeper.

Arna-Bjørnar var godt organisert før pausen og gjorde det vanskelig for hjemmelaget å komme til sjanser. Stillingen var 0-0 til pause.

Det ble en mer actionfylt andre omgang på Koteng Arena. I det 49. spilleminutt var Magnúsdóttir millimeter unna å sende hjemmelaget opp i ledelsen med et skudd i tverrliggeren, men minuttet senere ble Karna Sæther Sødahl historisk i det hun scoret kampens første mål og ble tidenes yngste Rosenborg-målscorer på seniornivå i en alder av 15 år, 9 måneder og 12 dager.

I kampens siste ordinære spilleminutt dobler innbytter Berre ledelsen i det hun spaserer innlegget fra Nautnes i mål. Rosenborg hadde mer på lager og fire minutter på overtid får hjemmelaget kampens siste hjørnespark som kaptein Harviken banker i mål og fastsetter sluttresultatet til 3–0.

Rosenborg– Arna-Bjørnar (0–0) 3–0