Raknet i andre omgang mot Tromsø

Rosenborg hadde en komfortabel ledelse til pause, men så snudde alt på Romssa Arena.

Rosenborg fikk en fantastisk start på kampen med scoring allerede etter 24 sekunder! Adrian Pereira og Sverre Nypan kombinerte flott på venstresiden, hvor Nypan kom seg til dødlinja og la inn langs bakken til Jesper Reitan-Sunde som sikkert sendte Rosenborg i føringen fra kloss hold!

Utover i omgangen snødde det tett over Romsaa Arena, men Rosenborg taklet forholdene bra. Begge lagene hadde stort sett god kontroll på hverandres angrep, og dermed ble det produsert få store sjanser.

Men like før pause skulle RBK få muligheten fra krittmerket etter at Sunde ble felt like innenfor streken. Fra krittmerket var Marius Broholm veldig sikker, så an keepers trekk og la ballen rolig ned i motsatt hjørne. 0-2 til pause!

Tromsø kom tilbake på få minutter

Rosenborg så ut til å ha full kontroll halvvegs, men så skulle det rakne. Bare seks minutter ut i den andre omgangen hadde Tromsø scoret to nesten identiske mål på dødball og det sto 2-2!

Igjen slet Rosenborg mot en energisk motstander og ble med på en kaotisk andreomgang. Det ble mange dueller, frispark og stopp i spillet og da Tromsøs Jens Hjertø-Dahl toppet snuoperasjonen med å prikke ballen i krysset fra 17 meter var det bekmørkt for Rosenborg. Kampen endte 3-2 og RBK måtte reise hjem uten poeng mot tabelljumbo Tromsø.

Tromsø - Rosenborg (0-2) 3-2