Poengtap etter dramatiske sluttminutter

Dramatiske sluttminutter endte med poengtap på overtid på Koteng Arena.

Annonse:

Rosenborg møtte LSK Kvinner for tredje og siste kamp denne sesongen i solskinnet på Lade. Begge lag stod med en seier hver fra tidligere oppgjør denne sesongen og både Rosenborg og LSK Kvinner var ute etter revansje etter tap forrige helg. Hjemmelaget var tvunget til å gjøre endringer i startoppstillingen da Emilie Nautnes måtte stå over dagens kamp grunnet gule kort og Shroot gav i den anledning Linberg sjansen på topp og Andrea Buberg kom inn på midtbanen til sin toppserie-debut fra start.

Rosenborg sparket i gang den første omgangen på Koteng Arena. Etter knapt femten minutter spilt kom hjemmelaget til kampens første store sjanse. En feilvendt Linberg mottok ball inne i feltet og la igjen til Berre som avsluttet like på utsiden av stolpen. I det 38. spilleminutt er det Harviken som var høyeste i feltet og headet ballen i stolpen. Flere store sjanser i løpet av de første 45, men stillingen stod 0-0 i det dommeren blåste av til pause.

Bortelaget gikk opp i ledelsen etter et langskudd fra kaptein Emilie Woldvik i det 74.spilleminutt. Få minutter senere var innbytter Holum nærme utligning for hjemmelaget, men keeper reagerer raskt og redder Holums heading fra kort hold.

I det 90. spilte minuttet satt det endelig for hjemmelaget. Dahl startet angrepet med en nydelig langpasning opp til Holum på topp som fikk dempet ballen før hun sendte den videre til Berre som kom på løp på høyresiden. Berre avsluttet og satt inn utligningen i siste ordinære spilleminuttet.

Gleden ble kortvarig da LSK Kvinner økte ledelsen til 2-1 to minutter på overtid og tok med seg alle poengene hjem til Lillestrøm og samtidig passerte Rosenborg på tabellen.

Kampfakta:

Rosenborg–LSK Kvinner (0–0) 1–2
Koteng Arena
Lørdag 12. oktober 2024 kl. 15.00

Mål:
0–1 Emilie Woldvik 74'
1–1 Ine Berre 90'
1–2 Thea Kyvåg 90'+2
 

Rosenborg (4-3-3):

Asset 1 Asset 2
1
Rulyte


14
Harviken
2
Leine
25
Tomter
Substituted out 84'
18
Brønstad
Substituted out 72'


31
Buberg
27
Magnúsdóttir
Substituted out 72'
6
Sørum


16
Berre
Goal 89'
10
Linberg
23
Sødahl
Innbyttere
24
Ervik
42
Krog
4
Aunehaugen
20
Dahl
Substituted in 84'
8
Birkelund
19
Holum
Substituted in 72'
7
Rogde
Substituted in 72'
Innbyttere
  • 24
    Ervik
  • 42
    Krog
  • 4
    Aunehaugen
  • 20
    Dahl
    Substituted in 84'
  • 8
    Birkelund
  • 19
    Holum
    Substituted in 72'
  • 7
    Rogde
    Substituted in 72'

Rugile Rulyte

Mathilde Harviken
Kristine Leine
Andrine Tomter
Synne Brønstad

Elin Sørum
Selma Sol Magnúsdóttir
Andrea Buberg

Ine Berre
Camilla Linberg
Karna Sæther Sødahl

Annonse fra Eliteserien: