Knepent hjemmetap for Rosenborg 2

RBK 2 forsøkte en sluttspurt, men Melhus ble for sterke.

Gjestene gikk i angrep etter bare få sekunder, men skuddet som kom gikk i nettveggen til Rasmus Sandberg.

Fem minutter var spilt da RBK 2 hadde sine første gode kombinasjoner rundt 16-meteren hos Melhus, men forsvaret fikk ryddet ballen unna.

Det ble i flere minutter av første omgang en kamp hvor begge lag prøvde, men ikke fant plass til å få skapt svære målsjanser.

27 minutter sto det på tavla da RBK 2 fikk tre muligheter til å score, men tidligere RBK-keeper Jørgen Hagensen var våken og reddet alle tre skuddene.

Ti minutter senere kunne gjestene tatt ledelsen da de kom seg gjennom på høyre side. Innlegg fant panna til en umarkert  Sigurd Støbakk, men headinga havnet midt på keeper Sandberg.

Det sto 0-0 da lagene gikk til pause.

Melhus skrudde til et hakk etter pause. Bare fire minutter etter sidebyttet fikset Torbjørn Trøen ledelse 0-1.

Noah Sahsah fikk sine første minutter i Rosenborg-drakt.

Midtveis i andre omgang ble det gjort tre bytter for å endre resultatet. Noah Sahsah, som har slitt med en skade etter overgangen fra FC København, kom inn til sine første minutter i hvitt og sort. Dansken fikk vist fram evner til å sette fart, ta seg forbi motstandere og slå innlegg.

Med et kvarter igjen å spille trygget tidligere RBK-spiller Øyvind Alseth ledelsen for Melhus, da han satte inn 0-2.

RBK 2 giret opp for å jage scoringer, noe som skulle lønne seg. Noah Sasah var ikke langt unna scoring da han fikk tåa på et innlegg, men ble akkurat for sein og ballen traff stolpen og gikk ut.

87 minutter sto det på tavla da reduseringa til slutt kom. Magnus Holte satte inn 1-2 etter retur fra keeper Hagensen.

Melhus holdt unna i overtida og vant med det 1-2 på SalMar Banen.