Bortepoeng etter sterk andreomgang mot Molde

Rosenborg hadde Molde skikkelig på gaffelen på Aker Stadion, men endte til slutt med ett poeng.

Både Rosenborg og Molde hadde mye å bevise etter en dårlig forrige serierunde, og lagene skulle denne gang by på en svært underholdende kamp med flotte scoringer.

Sverre Nypan jubler foran supporterne på tribunen, etter at han utliknet til 1-1.

Det var Molde som startet best og presset de første ti minuttene. De kom til en stor sjanse tidlig, men en av kampens giganter, Ole Selnæs ofret kjaken for å hindre scoring.

Men utover i omgangen nøytraliserte RBK hjemmelaget og kom til sin første sjanse da Selnæs sendte en suser fra 22 meter like utenfor. Rosenborg hadde en god 20-minuttersperiode midt i omgangen og dominerte tidvis. Men så satte Molde opp et angrep hvor det gikk fort med få berøringer på venstresiden. Ballen endre opp hos Eikrem som sendte hjemmelaget i føringen. Dermed 1-0 til pause.

Kruttsterk andreomgang

Rosenborg tok over nesten umiddelbart etter pause og skulle holde initiativet ut omgangen. Etter 13 minutter kom den svært fortjente utligninga da Molde halvklarerte et Pereira-innlegg ut til Nypan som plasserte ballen flott ned ved høyre stolperot fra 16 meter!

Nå var RBK skikkelig i gang og kom på angrep etter angrep med mye bevegelse og initiativ. Jayden Nelson kom inn og satte sitt preg på kampen da han fikk brukt sine styrker på en god måte, og Ole Selnæs lot seg virkelig ikke be to ganger da han så muligheten til å spille canadieren i bakrom. For etter 75 minutter, med ryggen vendt mot Molde-målet hælsparket Selnæs ballen gjennom til Nelson som satte på storfarten før han la inn til Sæter som var akkurat der han skulle være og satte ballen i mål fra fem meter! Rosenborg hadde snudd det!

Nå hadde RBK Molde skikkelig på gaffelen, men Molde skulle dessverre få en rask utligning da da Halldor Stenevik dro til med utsiden av foten og satte ballen utagbart forbi Tangvik. Rosenborg forsøkte å svare mot slutten, men Molde beholdt nok kontroll til å låse av og dermed endte det 2–2 på Aker Stadion og ett poeng ble med tilbake til Trondheim.

Molde – Rosenborg (1–0) 2–2