Hardt straffet på Nadderud

To tidlige scoringer av Stabæk straffet Rosenborg hardt på Nadderud.

Buberg og Rosenborg sparket i gang den første omgangen på Nadderud, men hjemmelaget stormet i angrep og allerede før minuttet var spilt kom Stabæk til to store målsjanser i det første avslutning går forbi keeper Rulyte og Harviken redder både skuddet og returen på strek. Under et minutt senere stod stillingen 1-0 til hjemmelaget i det Isaksen satte inn kampens første scoring.

Rosenborg ble knallhardt straffet i starten av den første omgangen og allerede i det syvende spilleminutt økte Omarsdottir hjemmelagets ledelse til 2-0. Stabæk var nærme å øke ledelsen ytterligere før Rosenborg fikk kontroll på ballen i den første omgangen.

Etter en knallhard start for Rosenborg var det etterhvert bortelaget som tok kontroll over ballen og kom til sin første store sjanse. Et hjørnespark endte hos Magnusdottir som avsluttet fra distanse, men keeper får en hånd på ballen og nytt hjørnespark til bortelaget. Både Brønstad, Linberg og Magnusdottir var nærme scoring i den første omgangen, men keeper Skoglund i full strekk ved flere anledninger avverget redusering for bortelaget før pause.

Kaptein Harviken fikk en smell i foten etter en halvtime spilt og måtte erstattes av Marcussen etter hvilen. Sørum tok over kapteinsbindet. Etter en dårlig start på første omgangen var det bortelaget som fikk den beste starten av andre omgang. Rosenborg hadde mye ball inne på Stabæks banehalvdel, men ti minutter ut i andre omgang økte hjemmelaget stillingen til 3-0 da Isaksen satte inn sin andre scoring for dagen.

Rosenborg gjorde flere bytter i den andre omgangen, og Sødahl, Holum og Rogde kom inn for Tomter, Linberg og Berre. Rosenborg fortsatte å kjempe og tolv minutter før fulltid satt innbytter Rogde inn bortelagets redusering på Nadderud stadion. Rosenborg klarte ikke å hente inn Stabæks ledelse og det endte med et 3-1 tap på bortebane i toppseriens runde 24.

Stabæk – Rosenborg (2–0) 3-1