Frekk Holm-scoring da RBK og LSK delte poengene

Rosenborg og Lillestrøm spilte 1-1 i krigerkamp på Åråsen.

Det var lagene i best og dårligst form før landslagsavbrekket som møttes på Åråsen i den 22.runden. Rosenborg kom fra fire strake seire, mens Lillestrøm var i en dyp dal med seks strake tap. Men med sin nye trener, Noah Holms far David Nielsen, var Lillestrøm på jakt etter å komme seg oppover på tabellen.

Og Rosenborg skulle få trøbbel med Lillestrøms fysikk i starten. Etter ni minutter fikk hjemmelaget et frispark som Rosenborg ikke klarte å klarere skikkelig, og da var Thomas Lehne Olsen oppmerksom og satte inn 1-0.

Frekk utligning

Rosenborg ønsket å få ballen ned på bakken og gjorde det mer og mer utover i førsteomgang. På en dødballsituasjon etter 40 minutter fikk Marius Broholm ballen utenfor 16-meteren og spilte Pereira flott gjennom på høyresiden. Backen slo hardt inn foran mål hvor Noah Holm på frekkeste vis hælsparket ballen i mål! 1-1 til pause!

Holm utlignet like før pause!

Det ble en kamp om midtbanen i andre omgang. Rosenborg ønsket å få spill langs bakken, mens Lillestrøm ønsket dueller og kriging. I perioden hvor RBK fikk etablert lengre angrep kom også de store sjansene. Tagseth forsøkte å kopiere Holm med en avslutning med hælen etter ni minutter, men ballen trillet like utenfor stanga.

Nervepirrende avslutning

Ballen skiftet eier ofte mot slutten, men RBK fikk sakte, men sikkert flyttet seg lengre inn på vertenes halvdel. Noen minutter før full tid kom også Ole Sæter inn, og han brukte bare et par minutter på å markere seg. På et innlegg fra Sælnes kom Sæter fri på bakerste og headet fra sju meter, men traff rett på keeper! Kampen endte 1-1 og begge lag måtte nøye seg med ett poeng.

Lillestrøm - Rosenborg (1-1) 1-1