Coop og Rosenborg forlenger samarbeidet

Coop Midt-Norge og Rosenborg Ballklub har undertegnet en ny samarbeidsavtale med varighet ut 2028.

Annonse:

- Rosenborg er viktig for det trønderske folket. Og vi har stor tro på det Rosenborg er i ferd med å bygge opp nå. Klubben har vært nede i en bølgedal, men nå skal klubben nå nye høyder og det skal Coop være med på, sier Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Coop Midt-Norge har støttet kvinnefotballen på toppnivå siden 1987. Først gjennom Trondheim-Ørn og deretter videre i Rosenborg. Den nye avtalen vil bety et betydelig løft for kvinnefotballen i Rosenborg.

- Vi firedobler det økonomiske bidraget til kvinnelaget i Rosenborg. Jeg vil anta at det er den største avtalen på kvinnesiden i norsk fotball, sier Skei. 

Den økte satsingen går ikke på bekostning av herrelaget. Den nye avtalen er dermed på et betydelig høyere nivå enn i forrige avtaleperiode. 

- Denne avtalen vil bidra til at klubben har økonomisk trygghet over tid. Målet vårt er at Rosenborg skal bli seriemester på herre- og kvinnesiden og at begge lag tar steget ut i Europa, sier han. 

Veldig fornøyd

Daglig leder i Rosenborg, Tore Bjørseth Berdal, er veldig fornøyd med den nye avtalen. 

- Dette er en veldig viktig avtale for Rosenborg. Den viser også at kvinnefotballen tas på alvor når Coop øker støtten så mye som de gjør. Den kommersielle verdien av kvinnelaget begynner å vises, sier han. 

Gjennom avtalen har Coop og Rosenborg blitt enige om at de sammen skal ta et ekstra løft for regionen. 

- Vi skal reise ut i distriktet og skape fotballglede og engasjement sammen med Coop. Rosenborg er hele regionens klubb og Coop er å finne overalt i fylket. Så det ser vi frem til å sette i gang neste år, sier Berdal. 

 

 

Annonse fra Eliteserien: