Ceïde klar for Rosenborg

Emil Konradsen Ceïde returnerer til Rosenborg på lån.

Annonse:

Sassuolo og Rosenborg er enige om en utlånsavtale for Emil Konradsen Ceïde. Angrepsspilleren kommer på lån i ett år og Rosenborg har opsjon på kjøp. 

– Det føles fantastisk å være tilbake i denne drakta. Det føles rett, sier Emil.   

Vingen har hatt interesse fra flere klubber, men det var ingen tvil da Rosenborg ville ha han tilbake til Lerkendal. Og han forteller at det er en annen spiller og person som kommer tilbake etter over to år i Italia.

– Jeg er en bedre fotballspiller enn da jeg dro og det skal jeg vise frem. Mye bedre taktisk og sterkere mentalt. Og jeg er mer målfarlig, sier han.

– I tillegg har jeg blitt mye mer voksen. Nå har jeg måtte fikse alt selv og er mye mer selvstendig. Men jeg er fremdeles samme Emil, sier han med et smil.

(Teksten fortsetter under videoen)

Nå ser han frem til å løpe ut på Lerkendal-matta igjen. Nesten tre år siden forrige gang.

– Det er noen jeg har drømt om å gjøre igjen, faktisk. Jeg gleder meg enormt til spille her, sier han.   

Til tross for sin unge alder har 22-åringen 82 kamper for Rosenborg. Nå ser Alfred Johansson frem til å se han i aksjon for Rosenborg på nytt. 

– Vi får en spiller med fart og som er veldig god én mot én. Emil har mange gode offensive kvaliteter, vil bidra med målpoeng og kommer til å underholde, sier Rosenborg-treneren. 

– Dette er noe vi har jobbet en god stund med, men de siste dagene har det gått fort. Vi er veldig glad for at vi fant en løsning til slutt, sier Micke Dorsin.   

Annonse fra Eliteserien: