Andreassen reddet uavgjort

Åsane tok ledelsen tidlig, men Rosenborg reduserte og fikk med seg et poeng hjem til Trøndelag.

Annonse:

Etter poengtap i to toppseriekamper på rad var Rosenborg klare for å slå tilbake da de møtte Åsane på bortebane. Elin Sørum var tilbake på midtbanen etter et at hun måtte ut tidlig i kampen mot Vålerenga sist helg, og Birkelund erstattet Nautnes på venstrekant da sistnevnte måtte stå over dagens kamp på grunn av gule kort.

Første omgang på Åsane arena var sjanserik. Rosenborg styrte kampen innledningsvis og allerede fire minutter etter at dommeren blåste i gang kampen får bortelaget kampens første sjanse. Berre legger inn fra høyrekanten og Holum får avsluttet, men ballen går høyt over mål.

Etter 18 minutter spilt kommer Åsane til sin første avslutningsmulighet. Hjemmelaget vinner et frispark på Rosenborgs banehalvdel og det ender med corner til Åsane. Åsane slår en kort corner og får avsluttet fra langt hold. Jensen satt returen fra keeper i mål og hjemmelaget gikk opp i ledelsen før 20 minutter var spilt. 

Rosenborg hadde flere store muligheter den første halvtimen og reduseringen kom i det 34. spilleminutt. Andreassen står med ryggen mot mål i det hun mottar ball og hælflikker den videre til Holum som kommer alene med keeper. Avslutningen gikk rett på keeper som må gi retur. Andreassen løfter ballen over keeper og i mål og det stod likt til pause på Åsane arena.

Bortelaget hadde flere store muligheter til å gå opp i ledelsen etter pause, men verken Berre eller Brennskag-Dorsin klarte å sette den i nettet bak Duffy i Åsane-buret. Åsane klarte å holde unna resten av kampen og det ender med uavgjort og poengdeling mot Åsane på bortebane. 


Kampfakta:

Åsane – Rosenborg (1-1) 1-1
Åsane arena
29. juni 2024 kl. 15.00

Mål:
1-0 Marina Jensen 18'
1-1 Cesilie Andreassen 34'
 

Rosenborg (4-3-3):

Asset 1 Asset 2
1
Rulyte


7
Rogde
14
Harviken
18
Brønstad
20
Dahl
Substituted out 69'


10
Linberg
6
Sørum
5
Andreassen
Goal 34'


16
Berre
19
Holum
Substituted out 61'
8
Birkelund
Substituted out 61'
Innbyttere
24
Ervik
13
Hørte
Substituted in 69'
22
Nilsen
Substituted in 61'
26
Røkke
11
Dorsin
Substituted in 61'
Innbyttere
  • 24
    Ervik
  • 13
    Hørte
    Substituted in 69'
  • 22
    Nilsen
    Substituted in 61'
  • 26
    Røkke
  • 11
    Dorsin
    Substituted in 61'

Rugile Rulyte

Matilde Rogde
Mathilde Harviken
Synne Brønstad 
Hanna Dahl

Cesilie Andreassen 
Elin Sørum
Camilla Linberg  

Ine Berre
Rebecka Holum  
Ina Birkelund

 

Annonse fra Eliteserien: