17-åring scoret da RBK spilte uavgjort mot TIL

Rosenborg tok i mot Tromsø til treningskamp på Lerkendal søndag, og unge Daniel Thorstensen skulle bli sentral for RBK.

Annonse:

Rosenborg tok i mot Tromsø til treningskamp på Lerkendal for å holde seg i gang i landslagspausen. I tillegg til en del spillere på landslag fikk også Alfred Johansson noen nye frafall før kampen og stilte med en blanding av førstelags- og andrelagsspillere.

Det ga mulighet for mer ubeskrevne blad, og en som ikke lot sjansen gå fra seg var U17-spiller Daniel Thorstensen. 17-åringen var der en spiss skal være da Edvard Tagseth etter 23 minutters spill dunket et langskudd i tverrliggeren, og Thorstensen satte den løse ballen trygt i mål fra kloss hold. 

Tromsø kom imidlertid tilbake og trønderen Vegard Erlien var dødelig for TIL da han utnyttet en feil hos RBK. Skuddet fra 17 meter plasserte han ned i hjørnet bak Rasmus Sandberg, og det sto 1-1 til pause.

Andre omgang ble preget av svært mange bytter, og rytmen gikk ut av kampen. Det ble dermed få store sjanser og ingen flere mål. Sluttresultatet ble 1-1.

Kampfakta:

Rosenborg - Tromsø (1-1) 1-1
Treningskamp, Lerkendal Stadion
13.oktober kl. 17.00

Mål:

1-0 Daniel Thorstensen 23'
1-1 Vegard Erlien 42'

Rosenborg (4-3-3):

Rasmus Sandberg

Erlend Dahl Reitan
Mikkel Ceide
Tomas Nemcik
Adrian Pereira

Edvard Tagseth
Tobias Solheim Dahl
Elias Sandrød

Adam Andersson
Daniel Thorstensen
Magnus Moen

Benyttede reserver:

Fridtjof Killi Olsen, Vemund Thue Gabrielsen, Jose Fernando Santa Suarez, Ulrik Yttergård Jenssen, Cheng Gao, Magnus Moen, Jørgen Sønstebø, Håkon Singsdal Volden, Sigurd Eikenes Sæveraas-

Annonse fra Eliteserien: