RBK nettverket - partnerfrokost

Onsdag 25 september arrangerte vi partnerfrokost for vårt forretningsnettverk på Scandic Lerkendal

Annonse:

Som RBK partner får du bla tilgang til klubbens forretningsnettverk. Gjennom året har vi mange og spennende møtepunkter for våre partnere til å bygge relasjoner og skape verdier. Våre frokostmøter er et slikt møtepunkt.

Onsdag 25 september deltok godt over 80 personer på vårt frokostmøte på Scandic Lerkendal! Her fikk våre partnere servert følgende faglig meny fra scenen;

- Informasjon og oppdatering fra vår salg og partneravdelingen i klubben.

- Vi fikk besøk og sportslig oppdatering fra herre a lagets trener duo Alfred og Jordi. Her vi bla høre om deres første periode i Trondheim samt innblikk i hvor herre a laget står akkurat nå.

- Daglig leder Tore Berdal og styreleder Cecilie Gotaas Johnsen ga oss en god status på arbeidet som har pågått og hva som blir fokus fremover.

- Firmapresentasjon fra MDE som på en veldig god måte snakket om hvordan de jobber med rekruttering og viktigheten av gode prosesser innenfor sine fagfelt. 

- Høsten er tiden for årets TV aksjon. Som alltid støtter klubben godt oppunder dette arbeidet. I år går midlene til barnekreftforeningen. Og vi fikk et hjertevarmt innlegg om årets Tv aksjon. 

12 oktober spiller vårt damelag mot LSK kvinner på Koteng, og 20 oktober spiller herrelaget mot Brann på Lerkendal. I den anledning vil våre lag spille i spesial draktsett og vil til disse kampene kun fronte Barnekreftforeningen på front på våre drakter. 

Vi retter en stor takk til våre draktsett sponsorer som viker sin plass for et godt og viktig formål. Takk til SpareBank 1 SMN, Coop Midt-Norge, SalMar, Adresseavisen, Scandic, Hent, Ramirent og Vintervoll!

Til slutt et stort takk til alle våre partnere som deltok på partnerfrokosten! Vil du og din bedrift vite mer om hva det innebærer å bli partner av klubben? Kontakt vår salg og partneravdeling ved;

Amanda ([email protected]), 412 73 685.

Simen ([email protected]), 913 06 004.

Nicolay ([email protected]), 404 53 704.

" RBK parnternettverk drives av toppkultur. Vi mener det å drive toppidrett og suksessfull forretning har mange likhetstrekk. Som partner i RBK får du en nærhet til hvordan norges største fotball klubb fungerer og drives, ikke minst nærhet til andre suksessfulle aktører i trøndersk næringsliv. Vi tror at verdier skapes gjennom å komme sammen i formelle og uformelle sammenhenger. Dette gjør vi gjennom alle våre partneraktiveter ".

 

Annonse fra Eliteserien: