Straffet på overtid

RBK 2 var på vei mot tre poeng på Tiller, men seieren glapp etter straffespark på overtid.

Rosenborg 2 fikk en kjempestart på kampen borte mot Tiller. Sju minutter var spilt da Magnus Moen med nummer 10 på ryggen fant Elias Hovdal Sandrød. Sistnevnte gikk for et skudd, som ble reddet av Tiller-keeper Tor Solvoll, men Magnus Holte plukket opp returen og satte inn ledelse 0-1.

Tiller kunne utlignet i det 20. minutt. Elias Sandøy Myrvågnes dro til fra 22 meters hold og ballen smalt i stolpen. Samme mann fikk en ny mulighet fem minutter senere, men dèt skuddet gikk like utenfor mål.

I det 37. minutt fikk vertene betal. Et sleivtreff fra RBK 2-keeper Henrik Lidal Jamne endte opp ute på venstresiden, så kom innlegget til Benjamin Feldt som satte inn 1-1.

Rosenborgs Sander Geving Sommerseth sendte avgårde et godt skudd etter en kontring med ett minutt igjen av omgangen, men det ble reddet til corner. Lagene gikk altså inn med 1-1 til pause.

RBK 2 slet med å holde på ballen i starten av andre omgang. 64 minutter var spilt da de fikk skapt den første store sjansen i omgangen. Magnus Holte mottok ballen feilvendt, snudde seg og fikk spilt gjennom Sigurd Sæveraas, men avslutningen fra sistnevnte ble reddet.

Med et kvarter igjen av ordinær tid ble det derimot jubel. Hjørnesparket endte, etter kamp om ballen, hos innbytter Cheng Gao. Fra 21 meters hold dunket Gao til og ballen gikk høyt til høyre for keeper Solvoll. 1-2 for RBK 2.

På overtid fikk Tiller straffespark da det måtte ulovlige midler til for å stoppe vertenes kontring. Straffesparket ble satt i mål av Eskil Forren-Vik, som dermed sørget for sluttresultatet 2-2.