Reddet poenget på overtid

Etter tre tap på rad, skulle det ut fra tabellsituasjonen, bli en utfordring å møte det som er et av topplagene så langt i sesongen.

Det ble en pangåpning på SalMar Banen. Et innkast fra venstre side endte hos Magnus Holte, som fra utenfor 16-meteren dro til på volley. Ballen fikk fin retning mot nærmeste hjørne og snek seg inn bak en utspilt Simen Rekstad-Johnsen i gjestenes mål.

Ledelsen varte i 10 minutter. Da var gjestenes Martin Engvik frampå og satte inn 1-1.

Fra avsparket gikk RBK 2 rett i angrep og var effektive. Cheng Gao gjorde et godt forarbeid, før han la ballen til rette for Holte, som ble tomålsscorer.

Det neste kvarteret ble kampbildet mer preget av stillingskrig. En halv time ble passert da gjestene fikk løsnet opp litt. Som på den første nettkjenningen, holdt Martin Engvik seg onside og trillet inn sin andre for kvelden.

RBK 2 ga seg imidlertid ikke. Fire minutter etter utligninga fikk de straffespark. Magnus Holte holdt hodet kaldt, ventet på keepers valg og sendte ballen til motsatt side. Dermed sto det 3-2, noe som også ble pauseresultatet.

I andre omgang var det to lag som slet med å bryte ned hverandre. Så fikk Trygg/Lade en corner midtveis i omgangen. Innbytter Julian Moen var den som kom høyest på ballen og stanget inn utligningen til 3-3.

Gisle Myrle så ut til å bli kveldens matchvinner, da han etter 82 minutter satte inn 3-4. Men så ble det noen situasjoner som førte til amper stemning. Det ga tenning hos vertene og gjorde at tempoet ble skrudd opp.

Det siste som skjedde i den fartsfylte kampen var at en langball gikk via en Trygg/Lade-spiller og endte hos Fridtjof Killi Olsen, som banket inn 4-4 i det 96. minutt.