Bortesmell mot LSK Kvinner

Rosenborg fikk problemer mot LSK Kvinner på bortebane og måtte reise hjem uten poeng.

LSK Kvinner stod med 6 seiere på hjemmebane av 6 spilte kamper før dagens kamp mot Rosenborg i LSK-hallen. Serieleder Rosenborg var favoritter før dagens oppgjør, men klarte ikke å ta knekken på LSK sin seiersrekke på hjemmebane og måtte reise hjem til Trøndelag uten poeng.

Hjemmelaget tok en tidlig ledelse når de scoret på kampens første sjanse allerede i det andre spilleminuttet. LSK får avsluttet og Rulyte gir retur som Ivanovic setter i nettet og sender hjemmelaget opp i ledelsen.

LSK hadde best kontroll i den første omgangen, men Rosenborg kom til flere store sjanser på hjørnespark. Først var det Brønstad som styrte ballen rett i tverrliggeren, og litt senere i kampen var Hørte opp i lufta og fikk styrt ballen i retning Harviken som forsøker å sette ballen videre i mål, men også hun blir hindret av tverrliggeren.

Kampen bølget frem og tilbake og LSK var farlig nærme scoring nummer to når de stormet i angrep og Hørte redder på strek og får avverget scoring. Like etter kommer imidlertid kampens andre scoring for hjemmelaget. LSK får corner og Rulyte blir presset ut av mål og LSK-spiller Authen får score på tilnærmet åpent mål.

LSK Kvinner var det mest effektive laget i første omgang og stillingen stod 2-0 til pause.

Rosenborg gikk offensivt ut etter pause og jaktet en tidlig redusering. Laget kommer til flere avslutninger tidlig i omgangen, men har ikke marginene på sin side. Etter timen spilt klaffer det endelig for bortelaget. Linberg og Andreassen kombinerer fint utenfor LSK sin sekstenmeter før sistnevnte fyrer av med venstreslegga og setter inn reduseringen for Rosenborg.

Spillmessig var det en sterkere kamp av Rosenborg i andre omgang, men de var avhengig av en scoring til for å få med seg poeng i LSK-hallen, men det var isteden hjemmelaget som satt spikeren i kista med sin tredje scoring for dagen 5 minutter før fulltid og tok med seg alle tre poengene i dagens kamp.

LSK Kvinner – Rosenborg (2-0) 3-1