Bare nesten mot Byåsen

Rosenborg 2 hang med mot Byåsen, men det holdt ikke.

Første omgang var preget av at balltempoet var relativt lavt, noe den varme temperaturen på Byåsen Arena kan ha en del av skylden for.

Byåsen fikk likevel satt ballen i nettet, signert Jonas Bolkan Nordli i kampens 15. minutt.

Seks minutter senere hadde målscoreren på nytt en mulighet, men forsøk smalt i tverrliggeren.

RBK 2 hadde et tilløp til utligning i det påfølgende angrepet. Innlegget fra hjørnet på 16-meteren var presist, men headinga fra Magnus Holte gikk over mål.

Etter en time spilt gikk Magnus Moen, Sander Nicolai Geving Sommerseth og Jose Santa Suarez ut og ble erstattet av Fridtjof Killi Olsen, Daniel Thorstensen og tidligere Byåsen-spiller på guttenivå, Magnus Moen, som kom inn med friskere bein.

Med litt over et kvarter igjen av ordinær tid spilte vertene seg til en stor sjanse.

En kort klarering etter innlegg fra høyre endte hos Lars Valderhaug. Forsøket fra 23 meters hold var godt. Skuddet suste i tverrliggeren, men Rosenborg-forsvaret fikk klarert ballen unna.

Fem minutter sto igjen av ordinær tid, da RBK 2 hadde fine kombinasjoner rundt vertenes 16-meter. Magnus Holte kom seg til skudd, men det snek seg på utsiden av stolpen.

RBK 2 flyttet laget lengre fram i banen, men Byåsen slapp unna trøbbel.

Det siste som skjedde var at RBK 2 fikk frispark fra 25 meters hold, men skuddet gikk utenfor målet.

Dermed vant Byåsen 1-0 og de rødkledde stakk av med tre nye poeng i Norsk Tipping-ligaen.